Het aanbod

Trajecten

 

Een coachtraject start altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maken we  kennis met elkaar en bespreken we waar jij tegenaan loopt in werk of je privéleven, wat de impact is van deze situatie op jouw leven en wat jij met het coachtraject wilt bereiken.

Bij het basis- en uitgebreide wandelcoachtraject vindt het intakegesprek buiten in de natuur plaats. Het duurt ongeveer een uur, waarbij we starten met een ontspanningsdeel en vervolgens in gesprek gaan. We sluiten af met een kopje koffie of thee. Heb je liever een telefonische intake, dan kan dat natuurlijk ook altijd.

?

Wandelcoachtraject basis

 • 1 intake wandeling (gratis)
 • 3 wandelingen
 • Mogelijkheid tot verlenging
 • € 295,-*
?

Wandelcoachtraject uitgebreid

 • 1 intake wandeling (gratis)
 • 5 wandelingen
 • Mogelijkheid tot verlenging
 • € 490,-*
?

Losse wandeling

 • Telefonische intake
 • 1 lange wandeling
 • Mogelijkheid tot verlenging
 • € 115,-*

* De prijzen zijn vrij van BTW.

Inschrijven tijdelijk niet mogelijk...

Wegens drukte is het momenteel niet mogelijk je aan te melden voor een traject. Excuses voor het ongemak.

Patricia, is een leuke, spontane, intelligente, warme, slimme dame en dit komt ook in het coachen naar voren. Ze stelt je tijdens de wandelingen op je gemak en legt van tevoren goed uit hoe het coachgesprek eruit zal zien. Eerst wordt de hulpvraag behandeld en bekeken waar wandelcoaching hierin een uitkomst kan bieden. Tijdens het wandelen, laat ze je eerst aarden en wennen aan de natuur en laat ze je één voelen met de natuur. Hierdoor ga je met andere ogen kijken naar de wereld om je heen. Patricia stelt goede heldere vragen en vat dit kort samen. Ook heeft ze de charme op een prettige manier door te vragen waardoor je zelf ook een beter inzicht krijgt. Ik zou Patricia zeker aanraden voor een wandelcoachtraject in de natuur. Wat is er nu fijner dan in de natuur je hoofd leeg te maken en dan te praten met een fijne coach!

Leona

Wandelcoaching was een nieuwe ervaring voor mij, maar blijkt mij goed te passen. Je bent buiten in de natuur, in een open pure omgeving. Je mag in je eigen tempo wandelen, praten, nadenken, stilstaan en reflecteren. Je verwondert je over de natuur maar ook over je eigen gedachten en gevoelens. Op een open manier. Je ziet, je ruikt, je ervaart zonder dat het ‘zweverig’ wordt. Door te wandelen krijg ik ruimte in mijn hoofd en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van de verdiepende vragen van Patricia durfde ik gerichter te kijken naar mijn handelen en gedrag. Haar oprechtheid gaf mij het vertrouwen dat je bespreekbaar kunt maken waar je tegen aanloopt of wat je wilt veranderen. Patricia kan goed luisteren en weet steeds de kern samen te vatten zonder daar (be)oordelend over te zijn. Ik heb de wandelingen als positief verdiepend en afwisselend ervaren!!!

Judith

Coaching gesprekken voeren in de natuur werkte heel fijn bij mij. Alleen al het starten met de ontspanningswandeling, voordat we gingen praten, was zeer helpend. Ik kon daardoor mijn hoofd stil krijgen en dichter bij mijzelf komen. Daardoor lukte het mij om goed tot de kern te komen. Ik leerde niet alleen dieper in mijzelf te kunnen kijken en voelen, maar het gaf mij ook de handvatten om na de wandelingen daar zelf weer naar toe te gaan en de dagelijkse stressoren onder ogen te zien en een plek te geven. Het contact met Patricia als coach was voor mij goed en vaak een feest van herkenning, waardoor ik mijzelf ook beter leerde begrijpen. Haar openheid maar ook stabiliteit en helikopter view tijdens de sessies hebben mij op mijn pad gezet, waarbij ik nog lang niet uitgeleerd ben. DANK!
Andrea